PF 2009

IlustraceVážení přátelé, kamarádi a kamarádky, vážení čtenáři webu, děkuju za fůru došlých přání s obrázky a animacemi, kde blikají stromečky a hvězdičky, a lítají šampusové špunty, a losi běhají tam i zpátky. Vždycky, když mám kliknout na nějaký takový soubor si představuju, jak zase čistím počítač od virů, spamů či jiných svinstev, co se šíří internetem; ale to je jen ta moje deformovanost… Stejně vždycky kliknu! I vy si klikněte na obrázek v perexu.. no nebojte se…

 

Tak jo, rok se s rokem sešel, vánoce jsou přede dveřmi a čeká nás nový rok, ve kterém se (alespoň doufám) dožiju šedesátky. Beru si za předsevzetí, že na tu svoji “60″ budu pilně trénovat už od Silvestra. Mám taky důvod: v ten den slaví už 3. narozeniny můj vnouček Honzík.

Vám moji milí a vážení přátelé, kamarádi a kamarádky, i všichni ostatní, kteří na tento web zavítáte jen náhodou - přeju vše dobré a hlavně ať jste zdraví.

A protože mne v dobách pro mne zlých vzala pod svá “křídla” Katka Neumannová a já mám tím pádem neopakovatelnou možnost podílet se na přípravě ojedinělé akce, kterou je FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009, dovolte mi, abych Vám poslal i naše oficiální “péefko” a - pokud máte rádi lyžování - pozval Vás k obrazovce nebo i do Liberce. Začínáme 18. února 2009. Na rozdíl od těch, kteří přejí nám i Katce jenom to nejhorší a šíří bludy na adresu šampionátu a jeho pořadatelů, sděluji, že sníh bude, i kdybychom si ho měli vymyslet. Takže, přijeďte.

A úplně nakonec mi dovolte ocitovat slova Jana Wericha z jednoho letošního přání s konstatováním, že bych se pod ně chtěl rovněž podepsat: “Veselá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.”

Srdečně zdraví Jan Hlaváček

PF 2009